IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Украйна и Югославия - дежа вю?

За да не поеме Киев по фаталния път на Беград, страната би трябвало да стане мост между Западна Европа и Русия

18:01 | 03.05.14 г. 16
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Улични боеве в Одеса. <em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Улични боеве в Одеса. Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 19:24 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

15
rate up comment 8 rate down comment 0
serafima
преди 10 години
Всяка страна има своите особености и механичните аналогии са плод на лаици и некомпететни хора. Те са вредни, защото като че ли подтикват да се случат събитията. Това прави надлъж и нашир нашето нещо, наречено президент - днес говори в Германия (дали е ходил по паркинЗите, на които натрупа милионите). Би трябвало да е подсъдно от такива аналогии и приказки за мечки у съседите. Станишев пък правеше аналотия на Крим с Кърджали и на Кеив със София. Къде му е умът, ако има? Европа се раздира от териториални разногласия - да сте чули по повод на Украйна да се коментират проблемите в Белгия между Фландрия и Валония? Ако е чул някой западен политика да прави връзка, моля споделете. Искам да кажа, че е политическа простотия да се подтикват хората към война с изтъкване на аналогии.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14
rate up comment 63 rate down comment 6
dakl
преди 10 години
Между многото прилики има и една много съществена , а тя е че и двете славянски страни съвсем целенасочено бяха подложени на " цивилизационнен натиск" от сегашните господари на света англосаксите!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13
rate up comment 19 rate down comment 14
bgMan
преди 10 години
Кейн просто е от червеноармейските фашисти и говори и мрази само другите фашисти защото не може по друг начин да надделее над конкуренцията.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12
rate up comment 22 rate down comment 14
Стоян Петров
преди 10 години
Кане, ти не знаеш ли къде е Четвърти километър. От там може и да те изпратят в Карлуково, но във всеки случай ще ти помогнат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11
rate up comment 20 rate down comment 13
rover
преди 10 години
А това, че моят дядо умря от идеята на дядото на kane, e без никакво значение. Какво тук значи някакв си личност за победния ход на ИДЕЯТА!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10
rate up comment 23 rate down comment 16
rover
преди 10 години
А сега КВО - повсеместен фашизъм. И в Украйна, и у нас, и цяла Европа я тресе фашизмът. Заблудени индивиди населяват европейските територии и си мислят, че като имат добра работа и заплата, сигурни социални системи, са хванали бога за шлифера. Не братя, те може да живеят добре, дори отлично, но я няма ИДЕЯТА. Онази идея, заради която е умрял дядото на kane. И заради неговия дядо ние сме длъжни да продължаваме да се стремим да живеем идейно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9
rate up comment 23 rate down comment 15
rover
преди 10 години
ДокогаДокога ще има крале и феодали и рая и слугиТова ли е най-доброто от човечеството =========================================================================Все по-друго си е, когато всички са равни. Така, както секретарят на ОК на БКП беше равен с общия работник от леярския цех - и по заплата, и по условия на труд, и по това, че вратите навсякъде се отваряха еднакво за двамата, и потова, че и двамата имаха персонална Волга и личен шофьор, който им носеше безплатно я агънце или прасенце, я щайга с ябълки или грозде. Ех, имаше време, когато всички бяхме равни - за това трябва да разказваме на внуците си, за да не се забравя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8
rate up comment 17 rate down comment 14
rover
преди 10 години
Знам че повечето си мислите че съм луд и ненормален. Но това е ок. Само кажете тези неща ===========================================================================Освен това си и неграмотен и озлобен. Имам предвид, че писанията ти са пълни с граматични грешки. Не е зле да се спре с използване на думата "фашизъм" по повод и без повод. Измисли си някоя своя дума за това. Например - всичкикоитонемисляткатоkane. И сега, както и винаги умират и ще умират хора. Но аз не искам да умирам заради някой, който го мързи да стане сутрин и да се измие и обръсне, камо ли да работи, и то всеки ден. И какво - понеже ти си паднал от седлото, всичко е в черни краски. Друго си е, ако пак почнеш да яхаш другите. Май тук ти е болката - ти да си, а не аз например.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 12 rate down comment 10
kane
преди 10 години
на децата и внуците си преди да умрете... защото ще е тъжно ако и след нас така, а и по-лошо изглежда света!Дори и сега бедни умират с хиляди всеки ден от глад, лоша храна и вода, от лечими болести, ръботници със хиляди всеки ден умират във фабриките на богатите на работно мясо или свързана с работата причина. Дори и сега фашизма сее всеки ден нещастие. болка, войни, тъга, мъка, смъртЗащо приемаме това за закономерностДокогаДокога ще има крале и феодали и рая и слугиТова ли е най-доброто от човечеството Трябва ли да се преминат всички точки на пречупване за околната ни среда която фашизма експлоатира със столетие от индустриалната революция
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 22 rate down comment 14
kane
преди 10 години
...защо намесвам религията в икономиката, защото точно там е скрита разликата. в сащ католиците и ултрафашистите се прегърнаха по времето на рейгън и оттогава католицизъм//фашизъм са неразделни и сляти в идеи, възприятия, политики и пропаганда. Това е по-цял свят. Те разбраха че само религия нестига. Не стига да ходиш като войник всяка неделя на църква под строй ий да плащаш 1% от това дето си изкарал през седмицата. Нестига да правите бизнес само помежду си по подобие на еврейте. Те одкрепиха всичи с пари и превзеха политикатаТова са десните - фашисткото лице, а фашистките задколисия са незнайди докъде стигат. както Бойко ходи д целува ръка на Меркел, така тя с Обама ходи при някой сив кардинал в замък да целува и да бъде напътстванаЗатова пътя на РБ е само с Русия и Сърбия и незабавно извън НАТО, ЕС и всички търговски зони. ЕС е само по-лесен начин за централно управление на европа от фашиститеЗнам че повечето си мислите че съм луд и ненормален. Но това е ок. Само кажете тези неща
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още